Diensten

 


 

De hoofddoelen van Taxi Apeldoorn is het correct en comfortabel vervoeren van de gast. Hieronder vallen de volgende punten:

-          Begeleiden van de gast van deur tot deur

-          Correct en comfortabel vervoer aanbieden aan de gast

-          De gast het gevoel geven dat deze correct en veilig vervoerd is

 

 

Rouw en trouw / speciaal groepsvervoer

Een uitvaart, een trouwerij of een andere bijzondere gelegenheid; vaak zijn er meer dan genoeg zaken te regelen. Vervoer is vaak een van de onderwerpen waar vaak overheen gekeken wordt. 

Wij kunnen deze zorgen uit handen nemen.

Ons wagenpark en onze chauffeurs zorgen ervoor dat de rit rustig en correct wordt uitgevoerd.

 

 

Straattaxi

Na een avond uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook. Taxi Apeldoorn staat voor u klaar! Met een professioneel wagenpark kunnen wij u verzekeren dat u snel, veilig en met alle comfort op uw plek van bestemming komt. Naast de personenauto’s beschikt Taxi Apeldoorn over een verlengde Mercedes Benz, voor groepen tot zeven personen.

Door de gekwalificeerde, gemotiveerde en behulpzame gastheren brengt Taxi Apeldoorn uw taxirit naar een hoger niveau.

 

 

Groepsvervoer

Een avond uit met een groep vrienden, een gala waar je op een leuke manier wilt worden voorgereden. Noem het ludiek of leuk, bijzonder is het in ieder geval.
Voor feesten en partijen kan Taxi Apeldoorn als extra service een verlengde Mercedes aanbieden. Deze biedt plaats aan zeven passagiers. Het feest begint al voor je op de plaats van bestemming bent.

Voor gala avonden, premières en andere bijzondere gelegenheden hebben wij niet alleen de verlengde Mercedes tot uw beschikking. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een of meer identieke directiewagens. Uzelf en uw relaties voor laten rijden was nog nooit zo bijzonder geweest.
Alles is bespreekbaar, we denken graag met u mee om, in ieder geval de heen- en terugrit een succes te laten zijn.

 

 

Rolstoel vervoer

Taxi Apeldoorn beschikt als enig particulier taxibedrijf in Apeldoorn en omstreken over 4 rolstoelbussen. Deze zijn allemaal voorzien voorzien van alle benodigde bevestigingsmaterialen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat elke rolstoel op een veilige manier is te fixeren. Onze chauffeurs zijn niet alleen bekwaam in het fixeren van een stoel, maar ook in het op een comfortabele manier verplaatsen van de client. Uw vervoer is onze zorg.

 

 

Privé en directievervoer

Discreet, betrouwbaar en comfortabel. Een paar sleutelwoorden die alles zeggen over onze directieservice

Zakelijk vervoer kan plaatsvinden van en naar luchthavens, congressen, beurzen etc. door heel Europa. Indien de (zaken)reis een meerdaags karakter heeft of er meerdere relaties vervoerd dienen te worden, kan Taxi Apeldoorn u vervoer op maat leveren.
 

Er staan vier wagens tot uw beschikking, allen in identieke kleur en voorzien van identieke velgen. Tevens zijn onze directiewagens niet voorzien van een daklicht, zodat u verzekerd bent van een discrete rit. 

Natuurlijk bent u altijd vrij in de keuze van het type materiaal. Indien gewenst kunt u tevens gebruik maken van onze verlengde Mercedes, of een van de bussen ten behoeve van groepsvervoer.

De doelstelling van Taxi Apeldoorn is om ten alle tijden aan uw persoonlijke vervoerswensen tegemoet te komen. Onze service is uw visitekaartje.

 

 

Liggend vervoer

Ook voor liggend vervoer bent u bij Taxi Apeldoorn aan het juiste adres. Indien de behoefte bestaat om liggend vervoerd te worden, kunnen wij u verplaatsen in onze speciaal ingerichte taxi. 

De voordelen zijn legio: een normale ambulance is een stuk duurder dan onze ligtaxi. Verder kunnen wij garanderen dat onze ligtaxi binnen een half uur ter plekke is in Apeldoorn en omstreken.  Voorwaarde is wel dat er sprake moet zijn van vervoer op basis van een niet medische noodzaak. Hierdoor kunnnen wij een lager tarief hanteren dan het tarief wat voor een ambulance geldt.